onsdag, mars 05, 2008

Hyperaktiv

Min nacke går i terapi. Den är hemskt stel. Ryggraden sitter fast emellan vissa muskler enligt hon som kallar sig nack och rygg terapeut. Det gör ont när hon drar i min nacke och trycker på mina muskler. Men så fick jag ett så där härligt förlösande skratt där jag låg medan jag jobbade upp randen pannan. Terapeuten är holländska och härligt lugn och avslappnad. Hon konstaterar lungt, jaa du...., du har inte vilat. Du är typiskt en sån där hyperaktiv personlighet. Du har antagligen åkt offpist eller något annat galet, bara för att jag sa till dig att vila i några veckor.

Jag kan inte ljuga, eller frissera verkligheten. Men i en tiondels sekund tänkte jag att nej vet du vad kära terapeut, hyperaktiv är jag inte! Men så kom skrattet. Hon hon stämde in med ett f*n jag gissade helt rätt!

Sen gick jag ut iklädd en stor röd rand i pannan, hoppade in och bilen klättrade snart upp på berget igen. Mot datorn och jobbet, en tidigt telefonkonferans stundade. Det var en j*kla massa vägarbete på väg upp, jag körde slalom. Så blev jag tvungen att stanna vid ett parti, då knackar det på rutan. En leendes vägarbetsman säger -Senora, det ringer och ringer på min walkie att jag ska stoppa senoran med det svenska klistermärket på bilen och säga att du kör som en racerförare! Han log och var halvt svart i ansiktet. Jag fick ur mig ett jaha, bara.

Hyperaktiv. Det är väl bara barn, och sådana där jobbiga människor. Inte jag. Det har jag aldrig varit förut. Möjligen mycket energi. Stundom.

10 kommentarer:

sara sa...

Ta det lugnt på bergsvägarna i alla fall! ;-)

Var dags glimtarn sa...

Sara - Jag tyckte jag körde mycket bra...:)

Petra sa...

Hon är inte bara ryggterapeut utan även medium! Var det inte just off-pist du hade varit och åkt nu?
Jag tycker det är läskigt med alpvägar :-O

Var dags glimtarn sa...

Petra - :D Jo det var ju just det jag hade gjort... Ja det är läskigt men man vänjer sig...

Peace in mind sa...

Blandar du upp din hyperaktivitet med lite zombie emellanåt? Där har du mig i nötskalet, och därför behövs ju den mentala närvaron extra mycket. Keep fighting for peace in mind!

Solrosfrö sa...

Hey! Jag är huvudet och har hjärnan hos mig. Du är kroppen och skall lyda - ratta lugnt!

Var dags glimtarn sa...

Anna - Jag tar time put tror jag. Liksom lägger mig raklång och blundar, bara sådär. ELler tar en bok och koncentrear bort alla andra tankar som ovälkommet tränger på ;) Jo men visst är jag zombie ibland, iaf fysiskt :)

Jessika - ha ha, oki mam!

Var dags glimtarn sa...

Anna- där ska stå time out...

Dubbelörn sa...

Gapskrattar när jag läser... Kan se din framfart på vägen ;).

Man måste ta time out o ta hand om sig själv ibland!! Det är ingen annan som gör det åt dig, tro mig been there, done that...

Kramar

Var dags glimtarn sa...

Dubbelö- jag tycker jag enkom kör bra ; ) *struts* Ja jag tar hand om mig, går lydigt på min nack och rygg massage och tränar mage enligt schema. Rygg och ben är starka, mage under all kritik ....