tisdag, maj 26, 2009

I dont know....

Vi har precis spenderat en vecka i Schweiz. På semester denna gång. Ja jag vet. Vi flyttade ju precis! Det var hur som haver bara ljuvligt och inte sentimentalt. Det kanske är för tidigt för det iofs. Bruna och utvilade och barnen har gått en dag i sin gamla skola med. Porte aperte. Öppna dörrar för dem där borta. Underbart.

Varmt som sjutton var det med. Vi lämnade + 35 grader och drog direkt till fritidsfest och sen till vårruset. Jag sprang in på 34 minuter. Trots heshet och allmän sovbrist. Glad för det. Mina fyra bästa fans stod vid mållinjen med ros och pepp. Så fina.

Jag vet inte. Ska jag fortsätta blogga? Det känns inte som om det kommer naturligt längre. Jag är hemma nu. Det kändes som om vi aklimatiserade oss direkt. Inte alls svårt. Som jag trodde. Kanske för att vi beslutade oss för att göra nytt. Flytta ifrån hus och förort in till city. Kanske.

7 kommentarer:

www.silvia.blogg.se sa...

Forstar hur du kanner det, skulle nog lagga ner bloggen jag med om jag atervande till Sverige. Eller varfor inte - oppna en NY blogg med annan inriktning? Tal att tanka pa va?!

Pia, Mölndal sa...

Snälla fortsätt!!

kram

Dubbelörn sa...

Har väntat på dina inlägg om hur det har gått för er. Hur barnen har tagit nya skolan. För det måste väl vara en stor skillnad för dem. Kompisar, lägenhet osv...

Själv är jag väldigt off, har fullt upp med att jaga idioter till hantverkare.

Stor varm kram

Anna sa...

Ta det som det kommer. Finns lusten, så skriver du.

Kram.

Anna sa...

Men nu svär du. Det har du inte gjort innan.

Kram – igen.

Nässelblom och choklad sa...

Du kan väl ha kvar bloggen och skriva om och när du känner för det. Bättre än att avsluta helt, tycker jag som vill läsa mer. men det är naturligtvis bara du som själv kan bestämma. En blogg behöver inte uppdateras stup i kvarten - det beror ju på vad man är ute efter. Kul för barnen och er att hälsa på så snabbt i Schweiz. Ha det bra!

Anonym sa...

Det är ju du som bestämmer om du ska fortsätta att blogga eller ej, men du vet att vi läsare gärna vill fortsätta att läsa dina texter om du fortsätter... Kul att ni trivs, och att det verkar ha gått ganska smidigt för er att komma tillbaka!

/Anna S.