torsdag, oktober 26, 2006

La vita perfetta....

Jag börjar verkligen digga italiensk mjukpop, jag som är mer av en rockböna om jag ska kategorisera mig, har kommit på varför jag sjunger med så gladeligen. Jag förstår! Texterna är vackra, de är ju på la bella lingua!

"La la la la vita perfetta, qualchosa che, la la la la, oh visto na na na.........."

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar italiensk mjukpop. Till min italienske makes förtvivlan... ;-)

Nässelblom och choklad sa...

Ja, visst är de härliga. Mycket känsla och så passande för det vackra språket. Vet du varför mina svar får en soptunna? Betyder det skräpvarning?

Var dags glimtarn sa...

Sara - ha ha ja jag kan förstå att en italienare inte trallar med som vi gör ; )
Nässelblom - soptunnan är för om DU vill kasta din egna kommentar, om du skulle skriva fel eller så!Jag kommer inte kasta något!

Sunflower sa...

Du som har tillgång till mycket italiensk musik, kan inte du tipsa om lite artister. Behöver lite färskt blod i mina högtalare! :) Italiensk pop även till min sambos förtvivlan. *haha*

Var dags glimtarn sa...

Sunflower ska lyssna noga vad de heter...., älskar denna la vita perfetta som spelas hela tiden, återkommer!

Anonym sa...

qualcosa, inte qualchosa

Var dags glimtarn sa...

é vero? ; ) antagligen stavade jag det fel med! Jag är specialist på att skriva halvfranskt halv italienskt, men qualcosa, nu vet jag, grazie!

Anki sa...

Jag skulle vilja ha lite tips på bra italiensk pop/ballader. Håller på att lära mig italienska och tänkte att musiken som strömmar i mina hörlurar ska vara italiensk. Helst njutbar. Lyssnat mycket på Andrea Bocceli så jag behöver lite annat nu.

Ciao!