onsdag, april 25, 2007

Tur och retur samt tur och otur

07.07 bussen från Locarno Monti. 07.30 tåget till Bellinzona. 08.00 flygbussen till Malpensa. 11.25 flyget till CPH. 14.10 planet till Gbg. 1Efter att ha beskrivit min försvunna väska alldeles för länge kastade jag mig in i taxi 23 minuter före taget gick.14.55 tåget till Falkenberg. Det höll jag på att missa. Om det inte varit för Issa, taxichaffisen, som flög ut ur sin bil och la benen på ryggen med min dataväska i handen till tåget och höll i det tills jag med mina lite kortare ben jagade ikapp min väska och en leende Issa. Han skulle ha en ros i Expressen! :)
Taxi till företag X och sena möten. Inget bagage. Sova med linser.

Inget bagage. Fastnade i strejken på Kastrup. Inget smink, samma kläder. Nåväl duschad och med gott humör och utan prestige satte jag mig igen i taxi. Möten varje timme. Taxi till lilla centrumet. Fann inga kläder, men linser och lite smink. Taxi hotell. Hotellrum. Samlar ihop dagen i skrivna ord. Att jobba på hotellrum är super, det finns inget annat att göra än att plita på. Jag är nog lite hög av intensiv och utmanande men enormt givande dag. Ska fortsätta rida på min adrenalin våg. Rätt vad det är tar hungern över och restaurang måste uppsökas. Längtar efter husmanskost. Mina väska anlände nu. Hm.

2 kommentarer:

Nässelblom och choklad sa...

Oj, vilken dag du haft. Ja, ta vara på den positiva kraften - helt otroligt att du kan känna den i kaoset.

Var dags glimtarn sa...

nässelblom - ja det var en hektisk tid överlag. Strejken på Kastrup drabbade mig rätt bra sas..... Men hem kom jag och lite klokare *S*