torsdag, mars 08, 2007

Vår, skidor och påskliljor

Måste kommentera lilla H:s morgonumör. Wow räcker som kommentar.
Våra barn är så "fina" att jag vill äta upp dem. Lille O måste vara världens lenaste 5 åring, dessutom är han nysnaggad, han som alltid haft halvlångt hår har nu superkort. Det blev faktiskt jättefint, fast jag var skeptisk. Att ha en 5 åring och en 6 åring är superkul, alla dessa kloka och roliga tankar de delger.

I mars alternativt i april ska lilla H och lille O får spela fotboll med megakänt italienskt lag. Lilla H ramlade på ett bananskal kan man säga, och ska få stå på Sansiro en heldag och "jobba" med ett lag som börjar på I : ) Vi väntar lite spänt faktiskt på datum. Snacka om påverkade av italienska hausen av fotboll, vi har dragits in nu *S*

I helgen ska vi skida i Laax med familjen Gardner, sån lyx att bo så nära alptopparna! Laax är ett superställe, vi huserar där lördag natt med Gardners.

Påskliljor har jag köpt, eller jag och barnen köpte det igår och planterade (not ställde ner plastkrukor i lerkruka) utanför huset. Welcome spring! Welcome "hubbie" som kommer hem ikväll, du är saknad.

2 kommentarer:

Minna sa...

Hälsa Zlatan...

Var dags glimtarn sa...

Ok då ; )