söndag, mars 01, 2009

Vi har varit i SaasFee i underbar solsken och fantastisk skidåkning. Rekommenderas varmt för barnfamiljer. Bra många och långa backar men främst lättåtkomliga system, man måste inte planera dagen för att hinna tillbaka till sin ort, här rann alla backar tillbaka till gå sas.

Vi bjöd H och O på en privatlärare 2 timmar i 3 dagar (men H var sjuk ena dagen tyvärr) och hon var 50 + och så skön. De har åkt svarta puckelpistar, lärt sig åka baklänges samt korrekt paralellåkning som de säger, de har haft en pappersbiljett mellan benen som inte fick ramla. De är seriöst duktiga tycker jag!

Matteo fyllde 3 månader och firade det med att dra ner min tallrik på golvet ;D

Kolla in den bruna näsan, trots solskyddsfaktor 45 för babys on mountains!

4 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Matteo är verkligen som en smarrig karamell!! Hur söt o go som helst :).

Härligt att ni fick sköna dagar trots sjukdom. Barn är helt orädda i backarna. Sonen var uppe i Åre o ramlade så illa att han bröt tummen. Han tog väl lugn första dagen med gips men redan dag två åkte han i backarna precis som vanligt, nu utan stavar! Totalt orädd för att ramla på tummen o gipset. Nä, för läkaren hade sagt att gipset var detsamma som användes på båtskrov så han kunde göra precis vad som helst med sin hand... Och det gjorde han *skrattar*.

Kramar

Var dags glimtarn sa...

Dubbelörnen - oj oj!! Varje gång barnen kommer ned utan att ligga i en orange släpbår är jag tacksam....

C. Meow sa...

Barn är imponerande på så sätt, de är verkligen inte rädda att prova på ... Själv är man stel och skrajsen ...

Anna sa...

Imponerande! Både storbarnens skidprestationer och lillkillens tillväxt! :-)