onsdag, december 03, 2008

Cant be stopped

Bästa butiken i Como fick ett samtal. Om att lägga undan en kofta jag suktat efter. Den hämtar fina väninnan imorgon åt mig.

Klick klick klick klick på webshopen, 4 varor, jag längtar tills il postino kommer med dem.

Jag har gått ner 7 av 12 kilo på en dryg vecka, och jag gissar att nya dolly-milk brösten väger ett kilo var :O, det betyder att jag bara har 3 kilo kvar, jag kommer faktiskt i mina största jeans.

Ha- lle -lulja!

6 kommentarer:

Solrosfrö sa...

Klart du skall ha nya fräscha kläder :) Otroligt att du går i jeansen redan!!

Sara sa...

Härligt med lite shopping!

Jag kommer inte i mina favvojeans än. Och min yngsta är 3,5 år. Men jag jobbar på det. :D

smultron sa...

Så länge jag ammat har vikten säkert gått "åt rätt håll". Sen har jag slutat och då har allt stannat av. Har nog ca 3 kg att mista. Det har blivit svårare efter varje barn, men att föda 3 på 5 år kanske ger såna "biverkningar" ;)

Var dags glimtarn sa...

Fröet - det värsta är att det är ett par somarjeans, men visst, med vårt andra barn gick jag ner allt på 3 veckor, galet snabbt!

Sara - Åh mina favvo jeans drömmer jag med om att kliva i ;)

Smultron - kan man amma hela livet!? ;D

a n k i e f o n t ä n sa...

Känner igen det där. Jag tror jag vägde 2 kg mindre efter förlossningen än innan jag blev gravid. Typ. Fast jag såg så där glåmigt sliten ut. Hade nog varit betjänt av att väga lite mer. Men nog om mig. Du är säkert jättefin!!!

Var dags glimtarn sa...

Ankie -Nej då jag ser rund och go ut än, men det kan komma dit, jag såg sån ut efter lille O var född, men inte vägde jag mindre än före jag blev gravid. Däremot har jag vägt detsamma sen jag var 18 år :O