tisdag, december 02, 2008

November 2007

Vi möttes på Prags flygplats. Mina finaste väninnor och jag. I 3 dagar gjorde vi inget annat än att prata, äta och strosa. Vi blev utkastade ifrån restaurangen vi åt på, varenda kväll. Inte för att vi inte kunde uppföra oss. För att de faktiskt stängde. Varje gång blev vi lika förvånade, över att klockan var så mycket. Vi hade ju knappt börjat äta.

De vackra små affärerna i gamla stan fick många besök. Speciellt den gamla damen som gjort alla handdockor och små filtar själv. Jag handlade av henne två dagar i rad. Vi valde små restauranger, små fik och gjorde av med pengar på casino. Det var julpynt överallt. Det var kallt men blå himmel. Jag köpte vantar och halsduk.

Mest hade vi det fantastiskt kul och mysigt. I det finaste hotellet och med avstressning efter dagens långa stros i SPA:t. Och frukosten, den godaste.

I år är vi alla tre gravida. Vår lill är född, tvillingar väntas i januari och ytterligare en till våren. Tänk, det var det enda vi inte pratade om då. Mer än att jo, visst vill vi nog ha en till.

Nästa gång ska vi till Indien. Det är vår 40 års present till oss alla. Om 4 år alltså. Förhoppningsvis hinner vi med en resa före dess. När bebisarna växt på sig lite.

Gammal vänskap är som kärlek i en liten ask.

3 kommentarer:

Solrosfrö sa...

Det enda man kan vara säker på i livet är att saker förändras ;) Vänskap är härligt!

a n k i e f o n t ä n sa...

Du har det bra du. Det hörs. Många vänner och många barn.

Var dags glimtarn sa...

Fröet - Sant!

A n k i e - Jag är enormt tacksam för det!