måndag, december 15, 2008

Tam ta ta TA!

Så var magsjukan här.

Lilla H vill att hennes mamma ska sova med henne. Hon begär så lite och jag kan inte neka när hon väl önskar något. Maken får väcka mig när Matteo vill ha nattmackor.

Så imorgon ska maken till Zurich. Jag och kräksjukan kommer säkert bra överrens. Om ringfingret kan bantas, ok then, typ. Ja jag är sjukligt ironisk. Me, three kräk kids och myself and I.


Sjukstuge update: Lilla H har varit dålig hela natten. Ligger utslagen i soffan bredvid sin minsta bror som sover sött. Med en ögoninflammation. Maken är stilig som få idag, men skenet bedrar, han mår uselt. Ändå hoppar han på tåget till Zurich, vichticz möte. Shit, jag hade aldrig vågat om jag ens orkat. Lille O är i skolan. Lite logistik problem där hur jag ska hämta honom, men han hade en konsert i skolan idag. Den skulle han INTE missa. Och så har han ju inte blivit sjuk. Än. Själv brukar jag först decka efter alla andra är "klara".

11 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Vidrig sjukdom. Hur går det för er?

Dubbelörn sa...

Kr*ksjukan är nog bland det vidrigaste som finns! Vår son har bara haft det en endaste gång!! Vi misstänker nog han är immun... tack o lov ;)

Tröstkramar

Sara sa...

Åh, neej! Kräksjukan har vi haft varenda år sedan twinsen traskade in på ett dagis för första gången. Det är VIDRIGT. Jag hoppas att du klarar dig!

smultron sa...

Pust, stön, urk...
Får vi kräksjukan uppå vattkopporna så rymmer jag! Hoppas deras magproblem innan, var en variant av den.

Skickar stora styrkekramar till dig!

Åretruntparadiset sa...

Jag har aldrig lämnat en kommentar här förut, hittade dig via Radhustankar. Men nu är vi olyckssystrar, så jag vill bara säga att vi är fler.

Vi har precis varit sjuka, hela familjen utom maken. Min stora flicka hade också hemskt hög feber.

Det är en hemsk sjukdom. Jag sitter precis här och återhämtar mig med ett glas vätskeersättning.

Tänk på att du behöver vätskeersättning om du blir sjuk för att kunna upprätthålla amningen!

Håller tummarna.

Solrosfrö sa...

Håll dig på benen! Kram

Anonym sa...

Usch och fy!

Säger som övriga skrivare, se till att ni dricker ordentligt.

Fingret kommer nog smalna av allt eftersom. Förmodligen har du kanske tappat i vikt av vatten du dragit på dig under graviditeten, och så har du det viktiga fettet kvar. Du behöver ha det som backup när du ammar, om du te.x skulle drabbas av maginfluensa. Det är fettet som binder viktiga vitaminer och mineraler, och gör så att du inte drabbas av bristsjukdomar medan du ammar.

Anna sa...

Hur går det för er?!
Kram.

Var dags glimtarn sa...

Alla och hej ni nya som lämnat avtryck! pga av lite tidsbrist tack unisont, för omtanke. Vi reder oss snart får vi hoppas :O

a n k i e f o n t ä n sa...

Aj då. Det tycks kört ihop sig. Hoppas du fixar det. Det är klart du gör förresten.

Var dags glimtarn sa...

ANkie - Minst sagt, men det kan ju bara bli bättre.