tisdag, september 25, 2007

Avlusning

Allvarligt. Löss. Har aldrig hänt oss förr. Och det är nog bara jag som med skräckblandad förtjusning kammar ut och studerar dessa små blodsugande varelser ur min dotters långa blonda hår. Hon delar min äckelpassion och ler och säger yack! Sen fortsätter vi att kamma i oändlighet.....

7 kommentarer:

Sunflower sa...

Lider med er! Jag bävar för den dagen lilltösen får det i sitt blonda svall. Usch! Hoppas hoppas hoppas det hoppar över henne! :)

Var dags glimtarn sa...

Yacka, det är super äckligt jag hoppas de hoppar över er :) (alltså över och förbi that is) Vi roade oss igår med att sammsuga sängar, byta alla lakan, handdukar, tvätta håret i frätande schampoo och kamma oss :O

Var dags glimtarn sa...

dammsuga ska det stå...

Dubbelörn sa...

Brrr o fy fasen så vidrigt!!! Varje år fick man dessa lappar fr dagis o skola om odjuren... Tack o lov så blev vi förskonade... men bara tanken räckte *skrattar*.

Good luck... ;)

Kramar

Var dags glimtarn sa...

Dubbelörnen - ja luck kan behövas, eller iaf tålamod med kammning och ständigt byte av lakan etc...

...och snart Stockholm sa...

Precis, bara tanken räcker när det kommer till löss - huuu! Vi har också sluppit hittills men jag har sovit med mössa på mig i tron att jag haft löss ;-D, ville inte att de skulle krypa över till maken och lille sonen ... Det kryper i hårbotten på mig bara jag läser om hur ni kammar, byter sängkläder, tvättar etc. Hoppas de försvinner snabbt :-)

Var dags glimtarn sa...

Hej Jessica - ja det hoppas vi med :O ;)