torsdag, september 20, 2007

Ibland.....

Fattar jag inte hur vi hamnade här. Om det är en dröm. Hur drömmen blev verklighet. Om den nu är det. Hur gick det liksom till. Att vi bara packade och drog låter ju galet.

Vi är inne på vårt 3:e år utomlands nu och har inga planer på att flytta hem inom kort. Max 3 år sa vi då när vi flyttade ut. Minst 1 år till säger vi nu.

2 kommentarer:

Thomas & Jenny sa...

Hejsan! Åå vad jag blir avundsjuk när jag ser var ni bor...
Har varit där nere flera gånger i sommar och fullkomligt älskar Ticino!

Allt känns lättare där nere för att inte tala om språket... Jag pratar spanska och plötsligt förstod jag vad folk sa runt omkring mig! Här uppe i norra delen känns allt lite svårare, även människorna!

Har inte hunnit läsa så mycket i bloggen än men det ska jag göra... Vad jobbar ni med, och hur blev det att ni flyttde till Schweiz, känns det som att man är i Italien? Kul att ni tittade in hos oss! Ha det så bra, gissar att ni fortfarande har varmt o skönt där nere =)

Hälsningar Jenny

Var dags glimtarn sa...

Hej Thomas och Jenny! Välkommna :)
Vi är båda egna företagare och då jag håller "oss" så anonyma som möjligt hoppar jag att skriva ut mitt yrke :) men vi jobbar mychet hemifrån och vi reser titt som tätt mycket. Det känns som Italien på många sätt, andra saker känns Ticinesiska : ) Ticino är wonderful, bättre än att bo i norra (och även det fasansfullt vackra) Italien! Jepp ok varmt +23 idag. Vad gör ni i zurich, hur länge?