fredag, september 28, 2007

Qui sei?

Det är fler som kikar in här nu, jag är van och bekväm med att här läser mina gamla trogna "läsare", ca 50 ögonpar, familjen och så några andra som hittat hit, mest troligt för att jag lämnat kommentarer hos dem. Men nu har det gått upp. Vem där?

Exilmamman bloggen, där var det flera hundra per dag tillslut. Det var b.la därför jag la ner den. Jag blev skitskraj *S* Så blotta er :D!

(per favore)

18 kommentarer:

Sunflower sa...

Io! :) P.S. Jag förstår mig inte på verifieringen. Den borde väl känna igen mitt IP eller vad det nu ska vara, och ge mig mindre bokstäver att verifiera, men det blir bara fler och fler och svårare. Skumt! D.S.

Lallamen sa...

Efter att varken skrivit något på min egen blogg eller läst någon annans sedan mitten av sommaren har jag insett att jag helt enkelt inte har tid för detta med bloggar. Så beslutet är fattat - jag tar mig den tiden :-) Däremot behöver jag ju inte läsa 25 matbloggar varje dag utan jag nöjer mig med vänner och bekanta (får väl se hur länge jag håller det...)

Så, här är jag i alla fall.

Anonym sa...

Jag är ingen speciell....en 35-årig blivande första-mamma som själv bott utomlands en vända och tycker om att läsa om era upplevelser. Du har ett härligt och levande språk.

//A

Dubbelörn sa...

Kan ju inte låta bli dig längre... *ler*

Njuter av dina rader...

Kramar

Anonym sa...

Hej,

jag är Kristina på mailinglistan. jag gillar att läsa om dina utlandseskapader då jag själv inte lyckats komma dit.

Hälsningar Kristina

Anonym sa...

Jag är också här från Julibarn.

Hoppas att vi kan få till en juliträff snart igen, det var länge sen sist!

Kram
Barbro

Lallamen sa...

Barbro: Åh, jag satt också och tänkte på det häromdagen. Så roligt det vore att träffas igen.
Vardagsglimtaren, kanske du kunde glimta till lite när du är på väg till besök i Sverige nån gång så kanske vi kunde få till något.

Anonym sa...

Hej! Jag presenterade mig för ett tag sedan, men är dålig på att kommentera regelbundet - men jag läser här ett par gånger i veckan. Hittade hit via en annan blogg jag läser.

Anonym sa...

Hej!
Jag heter Marie och bor i Gbg med min familj. På semestrarna åker vi till Italien. Och jag pluggar lite itaienska. Tycker att det är roligt att läsa din fina blogg. Tänk om man kunde göra som ni och flytta!
Många hälsningar

Thomas & Jenny sa...

Hej, jag kan inte heller låta bli att kika in här flera gånger i veckan... Kram Jenny Zurich

Mustardseed sa...

Jag läser i princip varje dag, och har förmodligen lockat hit ett par andra läsare åtminstone (tex min syster och en kompis som ev skulle flytta utomlands med familjen). "Moderna"

Anonym sa...

Hej hopp!! Hamnade har genom Via Fabretti,lagger genast till listan...
Bor ocksa i Italien, men i andra anden - langt nere i sodern. Stortrivs! Hoppas att vi kan bolla lite tankar ;) arrivederci!

Minna sa...

jag är också här!!

...och snart Stockholm sa...

Och jag med, jag är också här! Det blir tomt efter dig. Jag liksom speglar mig lite i dina tankar om (utlands-och vardags)livet. Sköt om dig. Kram!

Ellinor sa...

Jag läser fortfarande, och läste redan på Exilmamme-tiden. Det är spännande att läsa om en vardag så olik min egen - och på utmärkt språk dessutom! (Det är jag inte bortskämd med i bloggvärlden i övrigt).

Izora sa...

Jag är oxå här, från julibarn. Du vet, lärarstuderande från norra sverige.

Anonym sa...

Jag tittar in ibland, även jag fanns med på exilmammans tid. Tycker det är så intressant att läsa om hur det kan vara att flytta och bo i ett annat land.
Lite perspektiv på sin egen värld kanske...
Tycker också att du skriver bra.

Anonym sa...

Jag är här då och då....... :-)
Det är så spännande och härligt att läsa om det ni hittar på, som på film... ;-)