måndag, september 10, 2007

Omkullkastning

Fast ändå så känns det inte, det känns som en kombination av möjlighet och stor omställning, så känns det.

Vi har fått en ny fråga, out of the blue. Kan vi tänka oss att bo i England eller USA from hösten 2008?

En miljon tankar och känslor. Frågan blir hängande till januari och svaret likaså.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Oj! Vilket erbjudande! Men skulle det inte kännas konstigt att rycka upp barnen från det italienska nu? Och deras vänner och sociala liv? Det är det som hindrar mig mest, inför tanken att flytta....
Men det är ju faktiskt inte min sak att tycka till om er :-)

...och snart Stockholm sa...

spännande! hamnar ni i england hade vi gärna bjudit er på god italiensk middag nån kväll ;-) men tyvärr flyttar vi vid årsskiftet. Kom tidigare vetja!

Sara sa...

Spännande!

Var dags glimtarn sa...

Milena - barnen kommer att ryckas upp om 1 eller 2 år, vi är inte här permanent, även om jag ibland önskar det :) Sen är jag av åsikten att det inte är farligt med ny miljö så länge man har tryggheten hemma (om man inte är närmare tonåring då...).

Norrköping - vart ska ni!!??Norrköping? Why?

Sara - Japp spännande, men inte skrivet i sten :)

...och snart Stockholm sa...

makens jobb flyttar till amsterdam, vi har tackat nej till att följa med eftersom han inte tycker att jobbet har varit så stimulerande som han hoppades; knäpp organisation osv... annars hade amsterdam känts väldigt spännande :-)
Nu blir det stockholm, nya utmaningar väntar där. det blir bra. men utlandslivet kommer att fattas mig...

Var dags glimtarn sa...

Aha, Stockholm alltså, vi kanske kommer tillbaka dit om 2-3 år vi med :)Hur länge har ni varit ute? Tipsar dig om Europaskolan som tar emot utlandssvenskar (Förtur) och även har jag förstått ger hemspråk till barn som fått två modersmål sas men inte nödvändigtvis genom en förälder... Vart ska ni bo?

...och snart Stockholm sa...

Så du känner vinden i håret nu ;-)

Tack för skoltipset. jag ska kolla var den ligger! Vi vet inte var vi ska bo ännu. Maken ska jobba nära Hammarby Sjöstad så det blir väl lite styrande. Men jag gillar Bromma! Och Lillängen, heter det så?