Trädgården har jag lovat att fota. Men det följde med ett syskonpar hem idag och de tog all min energi. Nej det är inte sant. Jag var nere i trädgården. Plockade tomater. Glömde kameran. Orkade inte upp och ner igen.
De som syns ovan var lördagens skörd. 1 kilo körsbärstomater. Nu, är de nedfrysta och en del kylskåpskall pomodorosås. Perfekt att plocka upp till lunch och riva lite parmesan över pastan och såsen, en kvist basilika e buon apetito!
(päronen äter vi som de är...)
8 kommentarer:
Absolut godaste såsen!
Mmm, och det är så enkelt. Om man bara har tid att sjuda i 45 minuter ;)
Vad gott det ser ut!
/Anna S.
Förresten, har ju glömt att fråga dig om du har nåt tips på några italienska bloggar? :)
Jag tar en tomat - tack!
Good good good......
Vilken fin bild!!! Jag känner dofter från den.
Anna S- godare när de kokas, doften, vitlök, lök, basilika och massa tomater. Eller silandet kanske är det bästa. När bara saften rinner ner i det som ska sparas :)
Sara - Nej....trist jag är :O Har aldrig surfat runt efter det.
Sol ros frö - Be my guest, vi har massor!
Good girl- keep away, du är ju en spelsajt!
Smultron - :)!
Skicka en kommentar