måndag, januari 07, 2008

Hjälp

Läste igår igen igenom betygsboken noga och bad att få möte med fröknarna. För att förstå vad de gör nu denna termin, alltid bra att veta tycker en lejonmorsa wohahaha. (här är det inte samma information som svenska skolan har, här väljer man skola och sen litar man respektfullt på att skolan rapporterar och bokar möten OM det behövs).

Det var så mycket text i O:s betygsbok och jag har nog förstått men för säkerhets skull mi ajouto! (blandar ihop det där, mi ajouto, mi ajouta vem är vem du eller jag som ber haha)

"Le sua partecipazione alle tematiche di ambiente è generalmente attiva e positiva sopratutto per lo sviluppo di piccole discussione in classe." Står det: Hans delaktihet i ? e generellt positivt i synnerhet ? då det uppstår små diskussioner i klassen?

" Ha seguito con piacere e con facilitá il programma svolto finora." Detta var matten står det: har lärt sig gladeligen och med lätthet programmet ? .

Grazie mille!

2 kommentarer:

Sunflower sa...

Nej då, inte riktigt så. Hans delaktighet i teman om miljö? är i huvudsak aktiv och positiv (bra) framför allt för utvecklingen av mindre diskussioner i klassen. Alltså han driver diskussionerna framåt.

Ang. matten så har han följt programmet tills nu (då de får betyget) med glädje och med lätthet (alltså han har lätt för matte).

Var dags glimtarn sa...

Grazie mille Gira sola(fast egentligen är det väl Gira sole) ;)!!!