måndag, december 04, 2006

Ytligheter...

När min lillebror var här i förra veckan åkte vi till den stora outleten. Vi gick in till Prada för att kika om de hade några söta små barnkläder till superpris till hans lilla dotter Tyra. Som ploj grej.

Då såg jag den. Den bara var där. Min täckjacka. Min, min, min lät det i min hjärna precis som om fiskmåsarna i Nemo flyttat in. Den som jag sökt efter i flera år. Prada täckjacka till superpris, ja som att handla täckjacka på Stadium. Just den färgen har jag nosat efter i secondhand affärer, men stirrat mig blind på MonCler jackor som bara verkar finnas till nypris.

Djävulen bär Prada står det på bioaffischerna. Exilmamman bär Prada hon med. Som tur är står det enkom ett litet diskret PRADA på ena fickan. På min alldeles underbara icke bulliga, turkosblå dunjacka. Som inte ens jag kan frysa i. Inte ens frusna lilla jag. Den är så där snygg och sådär härligt supervarm, ja en djävulskt varmsnygg jacka helt enkelt!

4 kommentarer:

Ina sa...

Bild. Jag vill se BILD!!

Var dags glimtarn sa...

Men det är bara en dunjacka, ingen festblåsa! : ) Fast iofs... Jag som har stor passion för jackor (och stövlar) kan förstå din vilja att se den *S*. Då ska jag imorgon försöka rota fram kameran som alltid förläggs på bra ställen : ) Fast jag ska på min väninnnas utförsäljning imorgon... ska försöka hinna!

Anonym sa...

Uscccch,I remember a blog based on I am going to stop shopping and leave the consumer helvete.

Var dags glimtarn sa...

But mamma I need to stay warm! (here in the alps *S*) : ))!!!