torsdag, oktober 16, 2008

Giovedi

Ja torsdag. Sov uselt. Upp i ottan hela familjen. Lämnade barnen på skolan och sen bilen på service. Sprang in på den italienska möbelaffären för att se vad de hade, snabbt snabbt, måste hem till telco. Kom ut med tankar bara. Som lyder: "ska köpa en Kartell blå lampa till lille O". De var på rea, hans IKEA lampa är hemsk. Kartell kostar inte mycket här heller, så så får det bli.

Väl hemma hade jag fått avi om paket. Schweiz är så förgrymmat organiserat. Köade på lilla posten i vår lilla by, lämnade in avin och fick till svar att paketet kommer imorgon. Förstå. Vilken framförhållning. Vilken organisering. Vad snopet.

Jag har idag lovat mig själv att organisera upp mina projekt idag. Måste dokumentera bättre. Administrera bättre. En människa kan inte ha allt i huvudet. Det håller inte i längden. Det vet jag ju redan. Så för att slippa admin som är min akilleshäl skriver jag ett meningslöst inlägg istället.

Så tänker jag göra balkongen fin idag. Köpa nya blommor med barnen på väg hem. Kanske en pumpa med.

Dagens roliga so far " Mamma följ med oss in i dag till skolgården, jag vill pussa dig hejdå där" sa lilla H. Vi gick in alla tre. Lille O sprang som alltid direkt iväg till sina kompisar. Lilla H likaså. Jaha, där stod jag själv, pratade lite med fröknarna. Lilla H sprang upp för trapporna med sina väninnor. "Hejdå då!" ropade jag. "Är du HÄR mamma" sa en förvånad lilla H. Eh...

4 kommentarer:

smultron sa...

Och jag måste sluta hänga framför datorn! Måste nog ta en varannan dag ledig, eller nåt...

Du är ju höggravid. Är man inte lite mer oorganiserad då?

Var dags glimtarn sa...

Kanske, eller...nej jag tror tvärtom, man är glömsk etc men jag har mer kontrollbehov på att huset är i ordning, skåpen städade, kläder strykna..... Men i jobbet ha rjag alltid varit administrativ kaos... Min dröm är att anställa en admin : )

Solrosfrö sa...

*skratt* Men hon ville ha dig där ;) Organisera mera, det gillar jag!

Var dags glimtarn sa...

Fröet - Jag skulle behöva gå en motivations kurs i organisering rent professionellt, men hemma, där är det annorlunda :)