måndag, oktober 13, 2008

Indiansommar

Igår var vi nere vid vattnet i Ascona hela dagen. Åt gott och roades av de goa kyparna på Seven Easy. Lille O blev av en sån där "vax clown som står blixtstilla tills de gör något" uppställd på hans podium. Lille O stod som han visade, fick vitt puder på sig och folksamlingen var stor. I en hel halvtimme uppträdde lille O. Det var underbart kul. Han tyckte detsamma. Teaterapa. Genom kroppsspråk kommunicerade lille O och "vaxdockan". Sen samlade han in en hel hink med pengar. Han delade med sig med lille O.

Det var +24 och vi åt glass, cyklade och avslutade med att spela volleyboll på stranden. Idag får jag såklart rent fysiskt sota för det. Men gårdagen var underbar.

I lördags var det kul, lilla H åkte skridskor och älskar det än. Killarna hämtade upp oss i Lugano på kvällen. Det var gott att ses.

Idag är det mest stress. Kunder kan verkligen vara xxxxjobbiga. Juno gillar inte när jag sitter framför datorn heller. Han kickar och boxar neråt och uppåt samtidigt. När jag ställer mig upp är han mycket lugn. Jag tycker han kunde vänta med att be mig stå upp tills han kommer ut.

5 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Det är nog sådana dagar du kommer att längta tillbaka till... :).

Men tänk det är ju bara 38 kvar!! Himmel så fort tiden går...

Kram

Anonym sa...

Vad skönt med så fint väder in i oktober! Tror att klimatet påverkar oss mer än vi tror. Här är det grått, grått och trist väder och mörkt tidigt på kvällen. Åtminstone jag tappar energi då. Det är verkligen en nackdel med att bo här uppe i norr, att det är mörkt och trist under hösten...
/Anna S.

Peace in mind sa...

Å, det låter som en dröm...sol, strand, glass! Här är det mer regn, vattenpölar och vackraste höstlöven. Varför är gräset alltid grönare...fast jag gillar verkligen hösten, regndroppar i ansiktet och tända brasan:)

Solrosfrö sa...

En militär som ber dig att stå i givakt... ;) Avundsjuk på sommarvärmen!

Var dags glimtarn sa...

Dubelörnen - och han kan få vara där inne lite litelängre än så. Mamma måste jobba klart (fast sånt får man inte skriva som kärleksfull mor kanske :O)

Anna S - Ja nästa år får vi vara med om allt det grå....

Peace in mind - ciao bella, Mm, lovely. Fina höstdagar är toppen de med!

Fröet - Eller hur, han är en lång en tror jag :O Eller så säger han:morsan lägg av med jobbet nu :)