måndag, maj 12, 2008

Semester planering

Vart firar ni semester i sommar? (firar man semester, tja, jo det är väl korrekt. Man kan ju även bara ha semester. Utan att fira så mycket. Låter lugnare)

Vi är ju redan utomlands med sjöar, hav och flera länder in på knuten så stannar här och ser oss om ett tag. Sen drar vi till ett härligt sommar Stockholm!

6 kommentarer:

Anna sa...

Lyckligtvis har maken och jag fyra gemensamma veckors ledighet i år. Loppan ska gå på simskola då, så det blir att pallra sig upp med henne på vardagsmorgnarna.

I övrigt har vi bestämt oss för att göra så lite som möjligt: njuta av och i trädgården, göra några dagsutflykter i vår vackra landsdel, ladda batterierna och ta hand om varandra.

sara sa...

Ja, du vet ju var vi ska vara. I alla fall en vecka. ;)
För övrigt blir det Åland såklart, båten, Helsingborg och förhoppningsvis lite "bara-vara-hemma-i-ett-underbart-sommarstockholm" också.
Nästa vecka är vi i Basel! :)

Petra sa...

Det verkar helt ok med ombytta "roller" dvs att man firar vardag utomlands och semester i Sverige :-D Vi ska ju till Italien. Jag längtar alltid dit.

C. Meow sa...

Jag ska nog bara ha semester, fixa hemma och säkerligen åka till Stockholm någon sväng. Det känns så skönt att inte ha något planerat :)

Minna sa...

Vi har inga planer alls. Känns lite trist! Och svärföräldrarna har sålt sommarstugan... Vi får våldgästa kompisars sommarställen helt enklet!

Var dags glimtarn sa...

Anna -låter lungt och ljuvligt!

Sara - jag hoppas den ena veckan blir riktigt toppen bra! Alla såklart, men ha ha den känner jag mig lite ansvarig för.

Petra - Italien (och här)är bäst....

Camilla - Det är så man vilar upp sig!

Minna - våldgästa är ju alltid trevligt, det gör vi hela sommaren i Stockholm :)