fredag, februari 08, 2008

Hm, du ovan!

Här överst, alltså ovan, där rubriken Var dags glimit står borde det ju vara resväskor, kartonger, italienska, svenska, schweiziska flaggan, ett och annat flygplan och två små barn, ev en hel svensson familj på 4 med hamster ist för hund. Kanske ett hemmakontor i en hörna och massa telefoner. Vi har 6 telefoner i detta hus, dvs med olika nummer. Enormt begåvat och opraktiskt men som vi bedömt som relativt nödvändigt. Hemmajobbare, flera bolag, 3 mobiler också en hemtelefon med schweiziskt nummer. Den ringer iofs aldrig. Ha ha. Ska vi sålla telefonnumer så blir det hemtelefonen som ryker först! Detta inlägg handlar inte om något som ni förstått.

Någon som har en sådan bild som jag kan få ha som header!?

Nähä på norrländska. Då ska jag återgå till att äta bullar som jag och lille O bakat. Samt har jag bakat Nässelbloms goda chokladkaka. Maken står och rör i massa kastruller och pannor, det luktar asiatiskt. I kväll får vi gäster!

3 kommentarer:

Nässelblom och choklad sa...

Åh, vad kul! Hoppas verkligen att ni blir nöjda och att ni får en trevlig kväll med era gäster. Och när kommer lilla dottern hem?

Dubbelörn sa...

Låter som en härlig familj o börjar nu lägga ihop ett o annat *huvet, vettu* (också med norrländsk betoning *gapskratt*)

Kramar

Var dags glimtarn sa...

Nässel - tack det var kul! OCh gott ; )Lilla H hemma *klackarnaitaket*

Dubbelö- du "fnular" verkligen *S*!