måndag, april 07, 2008

Kort

Jag tog nyligen ett taffligt kort på mig själv i spegeln. Ett typ Linda K kort, men jag skrattade mest. Hur gör hon det liksom, jag kom ut i konstiga vinkar hur jag än gjorde. Nåväl tänkte jag. En konstig vinkel bättre än ingen. Så hittar jag inte sladden till mobilen som man laddar upp bilder med. Så typiskt.

13 kommentarer:

Kajsa sa...

Jag fattar inte heller! Hur de gör för att få till bilderna alltså.

Hej förresten, jag tittar in för första gången. Hittade hit via Allvarligt talat, eller var det via solrosfrön? Minns inte. Jag tänkte se mig omkring i alla fall, om det är OK?

Borsökna Östergård sa...

JA SÅ SJUKT TYPISKT!!! Inte ens kul. Ta nu och leta reda på sladdh-vetet kvinna! ;-)

sara sa...

Jag vill se! Per favore!

Borsökna Östergård sa...

Oj vad arg jag lät... Håller själv på att leta efter ett ok foto på mig själv att lägga ut på bloggen. Hittar inget.

Åsa sa...

Jag försökte nyss också för att visa Praadakopian. Det blev inte bra så den fick vara för sig själv. Kom gärna förbi och tyck till.

Solrosfrö sa...

Pradakopian blev jättefin - jag spanade nyss in den: Och du Vdg... leta rätt på sladden!!!!!!!!

C. Meow sa...

Det är så jäkla svårt att fota sig själv ... Och sedan hitta ett som man är nöjd med. På bilden du tog, är du fortfarande lik Björn?

Var dags glimtarn sa...

Alla - jag är så trött idag. Sorry att jag inet svarar en och en. Men Kajsa varmt välkommen hit! Ni andra jag är inte lik Björn på bilden, håret är plattat som varje dag ha ha. Men jag har solglasögon på mig, lite annonym får man väl va!? SKA hitta sladden. Maken visste inte heller så snart ska jag vända ut och in på lådorna. Stumpan, jättefin!!!

Petra sa...

Hitta nu sladden kvinna! Jag har slutat att fota mig själv och lägga ut (de var utan ansikte men ändå). Man ser helt deranged ut!

sara sa...

Letar du fortfarande? ;)

Var dags glimtarn sa...

Io ho studiato questo mattina Sara! ; D

Borsökna Östergård sa...

Si si så så. Nu är det din tur.

sara sa...

Quanto sei brava! :)